August 3-5, 2018
Milwaukee, Wisconsin

Schedule

 

Thursday, August 2, 2018

6:30PM Art Museum Outing (free)

Friday, August 3, 2018

8:00-11AM Registration opens
9:00-11:30AM Workshops and Research Network
15-min break
11:45am-1:00pm Lunch + Diana Award Winner Keynote
15-min break
1:15-2:30pm Session A
15-min break
2:45-4:00pm Session B
15-min break Snacks
4:15-5:30pm SRC Posters + SIGDOC Posters
5:30-7:30pm Happy hour on the roof top

Saturday, August 4, 2018

7:30AM-8:45AM Women in Technical Communication Breakfast
15-min break
9:00AM-10:15AM Keynote
15-min break
10:30AM-11:45AM Session C
15-min break
12:00PM-1:15PM Lunch
15-min break
1:30PM-2:45PM Session D + SRC Presentations
15-min break
3:00PM-4:15PM Session E
15-min break
4:30PM-5:45PM Session F
45-min break
6:30PM-whenever Excursion

Sunday, August 5, 2018

9:00AM-10:15AM Session G
15-min break
10:30AM-11:45AM Session H
15-min break
12:00PM-1:15PM Ignite Talks